Despre noi

Folosim cea mai buna calitate a ingredientelor.
Rezultatul este Dumnezeiesc de bun.

Incearca sa te convingi singur de unicitatea si calitatea burgerilor BurgerGod. Poti comanda de la noi online sau ne pot vizita pentru a savura cateva din ideile propuse de noi pentru piata burgerilor din Romania.

Povestea noastra

Povestea noastra incepe aici, acum in 2019, pe strada Ion Maiorescu, Nr.14 (aka. Muntele Olimp). Suntem o firma recent infiintata si dorim sa aducem cateva schimbari majore pe piata burgerilor din Romania. Dorim sa introducem o ideologie atipica, ne mai intalnita, un nou tip de burgeri ce te va face cu siguranta sa treci din nou pe la noi. Urmaresete meniul nostru pentru mai multe detalii. Enjoy!

Mancare adevarata din inima Olimpului
Papilele tale gustative vor fi in al noualea cer.

Burgerii nostrii sunt alcatuiti din alimente proaspete, atent selectate. Am studiat in detaliu cerintele oamenilor in materie de burgeri. Astfel am reusit sa combinam diverse ingrediente tipice, incercand sa satisfacem cerintele oricariui consumator de burgeri: carne suculenta, legucme proaspete, cheddar afumat, etc. cu cateva alimente mai putin folosite in acest domeniu. Urmareste sectiunea noastra din meniu pentru a te convinge!